Om Koch Music Event

Facebook
Service
Udlejning

Koch Music Event kan levere dit udstyr lige til døren. Vi kan også sørge for at dit arrangement bliver afviklet med DJ, personale og afvikling af  lys og lyd. Vi er altid friske på at føre dine visioner og projekter ud i livet, hvad enten dit event foregår i en butik, et teater, til en koncert, en festival,  på en skole, i et festlokale eller lignende. 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Vi har ét af Danmarks bredeste sortimenter indenfor professionelt lyd- og lysudstyr.

Hos os finder du kun udstyr af højeste kvalitet.

Alt vores udstyr bliver klargjort og tjekket på vores lager inden hver udlejning.

 

Følg os på Facebook! Her lægger vi billeder og video op fra fester og events, hvor vi har været leverandør af lys, lyd og personale eller på anden måde medvirket i.

Se vores Facebookside her og tryk ”Synes godt om” for at følge med i, hvad vi går og laver.

Koch Music Event er din professionelle leverandør inden for lyd og lys, uanset om det er i forbindelse med køb, udlejning, event, koncert, opsætning, afvikling, private arrangementer, messer, konferencer mm.

 

Da vi er en af de førende inden for lyd og lys i Danmark, kan vi garantere en fantastisk dag i selskab med vores dedikerede og kompetente team, som altid vil sørge for at tingene spiller under hele arrangementet med vores tilstedeværelse.

Kontakt
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
Koch Music Event

Koch Music Event

 

Gammel Horsensvej 367

8660 Skanderborg

 

Tel: +45-31242629

E-mail: info@koch-music.dk

© Koch Music Event 2015